Sök
VA-aktuellt
ILL: VVS-fabrikanterna

ILL: VVS-fabrikanterna

VA Tour 2022 skjuts fram

VA Tour Sweden 2022 skjuts upp. Bedömningen är att den landsomfattande mässturnén inte går att genomföra just nu.

Den ambulerande mässan VA Tour som framförallt handlar om markförlagd VA arrangeras av VVS-fabrikanterna och Stockholmsmässan. Arrangörerna meddelar nu att evenemangen som skulle ha hållits i Malmö, Jönköping, Stockholm och Umeå 18 januari-1 februari, skjuts upp.

– Vi har den senaste veckan konstaterat en ökad oro både från våra medlemmar och från våra tilltänkta besökare om Touren och dess genomförande. Det vore inte ansvarsfullt att chansa på det här evenemanget just nu, säger Caroline Harrå hos VVS-fabrikanterna, till Cirkulation.

Den ökande oron tillsammans med de scenarier som Folkhälsomyndigheten ger om en fortsatt ökad smittspridning och troligen uppdaterade restriktioner för verksamheter och allmänheten gör att de ansvariga har beslutat att flytta fram mässan till ett senare tillfälle.
– Det är jättetråkigt att behöva skjuta upp touren med så kort varsel men den kommer att genomföras vid senare tillfälle. Vi kommer förhoppningsvis att kunna gå ut med mer information denna vecka om när vi ska kunna genomföra VA Tour Sweden, avslutar Caroline Harrå.

Publicerad 2022-01-10 09:33

Uppdaterad 2022-01-10 09:36

Annons:
VAK 2022