Sök
VA-aktuellt
Nu kan du prenumerera på Cirkulation och Internationell VA-utveckling i paketform. FOTO: Pixhill.com

Nu kan du prenumerera på Cirkulation och Internationell VA-utveckling i paketform. FOTO: Pixhill.com

Abonnemangspaket - nytt erbjudande till VA-branschen

Cirkulation utökar nu erbjudandet till branschen. Genom nya paket kan all personal på ett företag eller en VA-förvaltning få tillgång till allt material från Cirkulation i den form som passar bäst för just den medarbetaren. Möjligheterna att abonnera på allt förlaget producerar har aldrig varit enklare.

Från och med Cirkulation utgåva 1/21 lanserar Ohlson & Winnfors AB ett nytt sätt att prenumerera på förlagets produkter och informationstjänster. Tre olika abonnemangspaket kompletterar de vanliga prenumerationerna.

– En mycket stor andel av våra läsare jobbar på stora arbetsplatser som kommunala VA-förvaltningar och -bolag samt konsultföretag och liknande, förklarar Eva Olsson som ansvarar för adminstrationen av prenumerationer. Vi har förstått att många efterlyser en mer samlad och enklare lösning att få tillgång till allt vi publicerar, men också lite friare kunna välja hur de använder och kommer åt det.

Förlaget ger idag ut två huvudsakliga publikationer riktade till branschen: VA-tidskriften Cirkulation, med både papperstidning och inloggning till webbsidan, samt nyhetsbrevet Internationell VA-utveckling, en omvärldsbevakning av vatten- och avloppsforskning.

Under 2021 kommer båda publikationerna att integreras under Cirkulation.se. Det ska fortfarande vara möjligt att prenumerera på och läsa dem var för sig, om man föredrar det, men större organisationer och arbetsplatser får nu alltså tre paketalternativ.

  • Lilla paketet (6.000 kronor + moms): Upp till 10 st prenumerationer på Cirkulations papperstidning och upp till 15 st personliga inloggningar till Cirkulation.se.
  • Mellanpaketet (24.000 kronor + moms): Upp till 25 st prenumerationer på papperstidningen, och obegränsat antal inloggningar till både Cirkulation.se och Internationell VA-utveckling.
  • Stora paketet (36.000 kronor + moms): Upp till 50 st prenumerationer på papperstidningen, obegränsat antal inloggningar till Cirkulation.se och Internationell VA-utveckling, samt generösa förmåner på rekryteringstjänsten "Cirkulation Karrär".

– Fördelen för dem som väljer något av dessa alternativ är flexibiliteten, fortsätter Eva Olsson. De får utnyttja respektive erbjudande som de vill. Exempelvis kan de som föredrar att läsa papperstidningen och de som bara vill läsa digitalt vara helt olika medarbetare. De två större paketen innebär också att fler får tillgång till nyhetsbrevet Internationell VA-utveckling till ett mycket förmånligt pris.

Abonnemangspaketens innehåll kan utnyttjas av anställda medarbetare på köpande företag/organisation, och tillsvidare endast inom Sverige.

Mer information, villkor och kontaktuppgifter finns i en annons som publiceras i tidningen, men också kan laddas ner här.

Uppdatering: Paketen kan nu också beställas direkt via Cirkulations bokhandel. (JO)

Publicerad 2021-02-17 08:00

Uppdaterad 2021-02-18 11:30

Annons:
Grundfos 2021