Sök
VA-årsboken

Noxon AB


Postadress
Fjärås Industriväg 19
43903 FJÄRÅS


Internet

Besöksadress
Fjärås Industriväg 19

Filialer, etc
Finland, Noxon Sivuliike Suomessa
Norge, Noxon AB NUF
Polen, Noxon Poland Sp. Z o.o.

FÖRETAGSFAKTA

Organisationsnr
556828-0670
Sätesort
FJÄRÅS
Etablerat år
1987
Antal sysselsatta
34
Årsomsättning
64 miljoner kronor

KONTAKTPERSONER

VD

Jens Johansson
Telefon: 0706-979845
E-post: jj@noxon.com

Försäljning

Claes Gustafson
Telefon: 0300-554 30
E-post: cg@noxon.com

Försäljning Finland

Robert Rönneberg
Telefon: +358 503033554
E-post: rr@noxon.com

Eftermarknadschef

Daniel Holgersson
Telefon: 070 4204985
E-post: dh@noxon.com

MER OM FÖRETAGET

Noxon AB är ett svenskt cleantech-företag som sedan 1987 tillverkar, säljer och installerar dekantercentrifuger, tillbehör och egenutvecklade styrsystem. Våra kunder finns över hela världen och vår serviceorganisation underhåller maskiner i såväl Sverige som utomlands. Noxon är idag inne i en expansiv fas med drygt 35 anställda i Sverige, försäljningskontor i Finland, Polen, och Singapore samt distributörer i ytterligare cirka 15 länder.

Våra kunder har en sak gemensamt – de behöver separera partiklar från vätskor. Slutresultatet är alltid viktigast, oavsett om vi arbetar med ett kommunalt avloppsreningsverk eller en avancerad industriapplikation. Ju effektivare avvattning, desto större kostnadsbesparing och mindre miljöpåverkan.

Effektiv separering
Våra dekantercentrifuger fungerar helautomatiskt tillsammans med vår slamregulator vilket gör att centrifugen kan köras obemannad, med bästa möjliga prestanda, dygnet runt. Som komplement till våra centrifuger erbjuder vi även polymermaskiner och kompletta automatikskåp som reglerar utrustningen.   

Anpassad avvattning
Våra kunder arbetar på olika sätt, därför kan Noxons produkter anpassas för att fungera i varje tänkbar applikation. Detta är en av anledningarna till att våra dekantercentrifuger fungerar utmärkt både inom kommunal och industriell avvattning.

Svensk tillverkning nära kunden
Noxons produkter utvecklas och tillverkas i Sverige. Det ger oss en unik möjlighet att anpassa våra produkter till våra kunders verksamhet. Vår unika konstruktion har kommit till just för att underlätta för våra kunder och erbjuda ännu mer effektiv avvattning för specifika branschsegment. Vi kan bland annat erbjuda unik anpassning av centrifugens rotor, vinklar, design etc. för att uppnå maximalt avvattningsresultat.  

Snabb service
Vi vet att våra produkter ofta måste fungera dygnet runt och året om för att våra kunder ska vara nöjda. Därför har vi byggt upp en omfattande serviceorganisation med erfarna tekniker som snabbt kan vara på plats om något händer. Den som vill skydda sin investering och försäkra sig om en process utan störningar kan teckna serviceavtal.

Kvalitetssystem
Vi är certifierade till ISO9001 och ISO14001. Företagets produkter

Klicka för att visa vår annons.


ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001
EMAS
Vattenindustrin
Föreningen Vatten
Svenskt Vatten
Swepump
Teknikföretagen
Svensk Automation
ITF
SSTT
Geotec
VVS-fabrikanterna