Sök
VA-årsboken

MAF Pump


Postadress
Box 9049
400 91 Göteborg

Telefon
031-45 27 40

Internet
E-post
mail[a]mafpump.se

Besöksadress
Kryptongatan 18, 431 53 Mölndal


FÖRETAGSFAKTA

Organisationsnr
556431-5462
Sätesort
Göteborg
Etablerat år
1991
Antal sysselsatta
11
Årsomsättning
34 miljoner kronor

KONTAKTPERSONER

VD

Peter Ahlbäck
Telefon: 070-203 18 94
E-post: peter[a]mafpump.se

Innesäljare

Patrick Nero
Telefon: 031-45 30 16
E-post: patrick[a]mafpump.se

Teknisk Säljare Norra Sverige

Ove Stenberg
Telefon: 070-236 52 09
E-post: ove[a]mafpump.se

Teknisk Säljare Östra Sverige

Magnus Lindén
Telefon: 070-603 19 52
E-post: magnus[a]mafpump.se

Teknisk Säljare Västra Sverige

Henrik Johansson
Telefon: 072-580 82 81
E-post: henrik[a]mafpump.se

Teknisk Säljare Södra Sverige

Per Karlsson
Telefon: 070-283 84 73
E-post: per[a]mafpump.se

MER OM FÖRETAGET

MAF Pump tillhandahåller ett brett program av kvalitetsprodukter inom området pumpar, pumpdelar, omrörningssystem för rötkammare och biogastankar, slamavvattnare och slamförtjockare samt luftningsanläggningar för reningsverk. Vi har Nordens största lager på reservdelar till excenterskruvpumpar som servar kunder över hela världen.

Svensktillverkade excenterskruvpumpar: MAF Pump har utvecklat en egen excenterskruvpump, SE-Pumpen, som har sålts sedan 1994. De ingående komponenterna är av högsta kvalitet och samtliga vätskeberörande delar är i syrafast stål. Diametern på kopplingsstången är stor för att förhindra stopp i pumphuset och det går lätt att komma åt då pumpen har väl tilltagna rensluckor som standard. Om du är ute efter marknadens bästa excenterskruvpump ska du köpa en SE-pump. Det är enkelt att ersätta en befintlig pump eftersom vi anpassar måtten för en smidig installation.

Reservdelar till excenterskruvpumpar: MAF Pump har Nordens största lager med passande reservdelar till alla märken av excenterskruvpumpar. Anlita oss för att få reservdelar av bästa kvalitet med snabba leveranser och till bra priser.

Omrörning av rötkammare: MAF Pumps omrörningssystem, MaxMix®, drivs av en skärande Vaughan-pump och jetmunstycken som gör att du får en maximal omrörning utan rörliga delar inne i rötkammaren. Sedimenteringen är minimal eftersom pumpen suger in det rötade materialet från botten av tanken och trycker tillbaka detta genom jetmunstyckena. Vårt system är utformat med specialmunstycke som förhindrar uppbyggnad av skum- eller slamtäcke.

Vaughan skärande pumpar: Detta är en robust och pålitlig centrifugalpump utrustad med flera skärande funktioner. Den skär sönder kvistar, trasor och andra föremål som förekommer i mediet. Har ni ett svårt media att pumpa så är detta problemlösaren.

Volute slamavvattning och förtjockning: MAF Pump lanserar en ny lösning för slamavvattning och förtjockning, Volute från Amcon. Volute är en skruvpressteknologi med självrensande multidiskar som hanterar alla typer av slam. Tekniken ger mycket låg energiförbrukning och är näst intill underhållsfri. MAF Pump erbjuder provkörning med en mobil testrigg.

Vi erbjuder service på era pumpar.

Besök gärna vår hemsida där du kan läsa mer om oss och våra produkter samt ladda ner våra produktblad.

Vi har över 40 års erfarenhet inom pumpbranschen. Kontakta oss så vi får visa vad vi kan.

Klicka för att visa vår annons.


ISO 9001
ISO 14001
ISO 18001
EMAS
Vattenindustrin
Föreningen Vatten
Svenskt Vatten
Swepump
Teknikföretagen
Svensk Automation
ITF
SSTT
Geotec
VVS-fabrikanterna