Sök
VA-årsboken

Endress+Hauser AB


Postadress
Box 1486
171 28 Solna

Telefon
08-555 116 00


Besöksadress
Sundbybergsvägen 1, 171 73 Solna


FÖRETAGSFAKTA

Organisationsnr
SE556104795101
Sätesort
Reinach, Schweiz
Etablerat år
1953
Antal sysselsatta
ca 15 117
Årsomsättning
€ 2,879 miljarder

KONTAKTPERSONER

VD

Stefan Björkegren
Telefon: 08-555 116 00
E-post: stefan.bjorkegren[a]endress.com

Säljchef

Tomas Karlsson
Telefon: 08-555 116 18
E-post: tomas.karlsson[a]endress.com

Servicechef

Anders Wiklund
Telefon: 08-555 116 11
E-post: anders.wiklund[a]endress.com

Marknadschef

Patrik Augustin
Telefon: 040-635 52 20
E-post: patrik.augustin[a]endress.com

Projektchef

Hans Rönnbäck
Telefon: 08-555 116 30
E-post: hans.ronnback@endress.com

MER OM FÖRETAGET

Endress+Hauser AB är ett helägt dotterbolag i Endress+Hauser-koncernen, en internationell familjeägd koncern med huvudsäte i Reinach, Schweiz. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1967 och är idag 53 medarbetare med huvudkontor i Solna samt filialer i Malmö, Göteborg, Norrköping, Sundsvall och Piteå.

Som en världsledande leverantör av processinstrumentering erbjuder Endress+Hauser ett av de mest kompletta och innovativa sortiment som finns gällande fältinstrumentering för VA-sektorn. Med kompletterande tjänster och lösningar samt en gedigen applikationskunskap hjälper vi användarna att ta hand om sin instrumentering under anläggningens hela livscykel.

Vi erbjuder innovativa tjänster och lösningar med fokus på den totala livscykelkostnaden inom bland annat kalibrering och verifieringstjänster.

Flödesmätning — en viktig parameter där vi med olika mätprinciper, MID-godkännanden etc. alltid kan erbjuda en optimal funktion oavsett applikation. Vår nya generation flödesmätare Proline III har allt man kan önska sig hos en flödesmätare, bl. a. Heartbeat Technology som innebär avancerad diagnostik, övervakning samt inbyggd verifieringsfunktion. Verifieringen utförs online utan avbrott i mätningen och är godkänd av TÜV för verifiering enligt ISO 9001.

Analysinstrumentering — Endress+Hauser har utvecklat den innovativa Memosensteknologin som idag är en öppen standard som revolutionerat analysområdet med enklare underhåll och mer tillförlitliga analysresultat. Med Memosens och vår Liquiline-plattform erbjuder vi de flesta analysparametrar inom VA-sektorn inklusive analysatorer för ammonium, nitrat, fosfat och totalfosfor samt COD och TOC. Vi erbjuder också vattenprovtagare som uppfyller de senaste kraven.

Det senaste tillskotten i vårt heltäckande program för nivå, tryck och temperatur är två enkla och prisvärda nivåradar – Micropilot FMR10/FMR20. Konfigurering via mobil app och Bluetooth® säkerställer en snabb och tillförlitlig driftsättning. Du får överlägsen prestanda till priset av en dränksond!

Med kunskap inom fältbusskommunikation, automationsnätverk och systemkomponenter är Endress+Hauser väl förberedda för digitaliseringens alla möjligheter där begrepp som Internet of Things och Industri 4.0 börjar realiseras. Redan idag kan vi erbjuda standardiserade molntjänster för automatiserad dokumentation och spårbarhet.

Med allt detta, utbildade servicetekniker och skräddarsydda serviceavtal ser vi fram emot att bli din kompletta leverantör och samarbetspartner inom VA.

Klicka för att visa vår annons.


ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001
EMAS
Vattenindustrin
Föreningen Vatten
Svenskt Vatten
Swepump
Teknikföretagen
Svensk Automation
ITF
SSTT
Geotec
VVS-fabrikanterna