Sök
VA-årsboken

ATEK Avvattningsteknik AB


Postadress
Näckrosvägen 8
169 37 Solna

Telefon
08-83 20 55

Internet
E-post

Besöksadress
Näckrosvägen 8, 169 37 Solna


FÖRETAGSFAKTA

Organisationsnr
556357-1115
Sätesort
Solna
Etablerat år
1981
Antal sysselsatta
8
Årsomsättning
30-50 miljoner kronor

KONTAKTPERSONER

VD

Johan Eriksson
Telefon: 0708-83 22 55
E-post: johan@atek.nu

Sälj- och marknadschef

Gustaf Eriksson
Telefon: 0708-83 22 56
E-post: gustaf@atek.nu

Sälj- och marknadsassistent

Rahma Muse
Telefon: 08-83 20 55
E-post: rahma@atek.nu

MER OM FÖRETAGET

Vi brinner för energieffektiv vattenrening! Under 40 års tid har vi levererat utrustning för vattenrening till kommuner och industrier i Sverige och Norge. ATEK representerar Europas ledande leverantörer inom branschen och vårt engagemang sträcker sig från maskinleveranser till totalentreprenader.

Vi vänder oss till hela VA-branschen och genomför projekt inom dricks- och avloppsvattenrening, miljömuddring och biogas.

ATEK är en pålitlig samarbetspartner genom hela projektet och vi erbjuder våra kunder tillgång till vårt breda, internationella nätverk av experter inom vattenrening. Vi har även en rikstäckande serviceorganisation för att säkerställa snabb och effektiv service.

Våra produktområden:

Luftning: ATEK har Nordens bredaste sortiment av luftningsutrustning med tallriksluftare, tubluftare, modulluftare, mekaniska luftare, keramiska luftare, sintrade luftare, grovblåsiga luftare, lyftbara luftare m.fl.

Blåsmaskiner:  Blåsmaskiner står för en stor del av energiförbrukningen vid biologisk avloppssvattenrening. Vi har flera olika typer av blåsmaskiner, bl.a. turboblåsmaskiner och anpassar val av maskin efter applikation.

Omrörning: HyperClassic-omrörare är marknadens mest energieffektiva omrörare och är speciellt utvecklad för just VA-industrin. HyperMix-omrörare för dricksvatten bygger på samma flödemekaniska principer som HyperClassic.

Tankar: ATEK representerar Permastore som i över 60 år har tillverkat tankar av glasfusionerat stål. Detta material lämpar sig väl för såväl rötkammare och slamlager som buffertvolymer, luftningsbassänger och dricksvattenreservoarer.

Slamavvattning: Vi har ett brett sortiment av produkter för slamavvattning; inkl. förtjockare, polymerberedare, transportskruvar m.m.

Muddring: ATEK levererar avvattningstuber av geotextil för slammuddring. Vi kan även hjälpa till med själva utförandet av muddringen.

Skivfilter och Dekanter: Flödesoptimerad och yteffektiv partikelseparation. För polersteg och SBR.

Flotation: Flotation används för att ersätta eller polera en sedimentation samt inom slamförtjockning. Vi har marknadens mest yteffektiva flotation.

UV-ljus: ATEK levererar kompletta UV-aggregat samt utbyteslampor till samtliga aggregat på marknaden. 

MBBR & MBR: ATEK erbjuder MBBR- och MBR containrar som mobil lösning för biologisk vattenrening.

Uthyrning: Merparten av vår utrustning går att hyra för tillfälliga lösningar eller tester.

Klicka för att visa vår annons.


ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001
EMAS
Vattenindustrin
Föreningen Vatten
Svenskt Vatten
Swepump
Teknikföretagen
Svensk Automation
ITF
SSTT
Geotec
VVS-fabrikanterna