Sök
VA-årsboken

ATEK Avvattningsteknik AB


Postadress
Näckrosvägen 8
169 37 Solna

Telefon
08-83 20 55

Internet
E-post

Besöksadress
Näckrosvägen 8, 169 37 Solna


FÖRETAGSFAKTA

Organisationsnr
556357-1115
Sätesort
Solna
Etablerat år
1981
Antal sysselsatta
7
Årsomsättning
70 miljoner kronor

KONTAKTPERSONER

VD

Johan Eriksson
Telefon: 0708-83 22 55
E-post: johan@atek.nu

Sälj- och marknadschef

Gustaf Eriksson
Telefon: 0708-83 22 56
E-post: gustaf@atek.nu

Försäljningsingenjör

Malin Wangler
Telefon: 0708-83 22 58
E-post: malin@atek.nu

Försäljningsingenjör

Niklas Svanberg
Telefon: 0708-83 22 57
E-post: niklas@atek.nu

Försäljningsingenjör

Petter Medelberg
Telefon: 0703-96 72 39
E-post: petter@atek.nu

Sälj-och marknadsassistent

Sofie Ekman
Telefon: 08-83 20 55
E-post: sofie@atek.nu

Försäljningsingenjör

Alexander Laurin
Telefon: 0708-83 22 34
E-post: alexander@atek.nu

MER OM FÖRETAGET

Vi är experter på miljövänlig vattenrening! ATEK är ett 39 år gammalt familjeföretag. Vi har levererat utrustning för vattenrening till de flesta kommuner och industrier i Sverige och Norge och representerar Europas ledande leverantörer inom branschen. Samtliga är ISO 9001-och ISO 14001-certifierade.

Vårt mål är att varje gång leverera marknadens bästa produkter. Det innebär att vi arbetar med den reningsutrustning som är mest energieffektiv, som har högsta prestanda och kvalitet, samt att vattnet ska renas med minsta möjliga miljöpåverkan. I relationen med kunder delar vi med oss av vår erfarenhet och strävar efter goda samarbeten där vi kan komma fram till miljövänliga lösningar som passar kundens behov.

Våra produktområden:

Luftning: ATEK har Nordens bredaste sortiment av luftningsutrustning med tallriksluftare, tubluftare, modulluftare, mekaniska luftare, keramiska luftare, sintrade luftare, grovblåsiga luftare, lyftbara luftare m.fl.

Blåsmaskiner: Som komplement till våra luftarsystem levererar vi även blåsmaskiner. Vi har flera olika typer av blåsmaskiner och anpassar val av maskin efter applikation.

Omrörning: Vår hyperboloida omrörare HyperClassic är marknadens mest energieffektiva omrörare och är speciellt utvecklad för just VA-industrin. HyperMix är vårt senaste tillskott som är speciellt framtagen för drickvatten!

Rötkammare: ATEK representerar Permastore som i över 60 år har tillverkat tankar av glasfusionerat stål. Detta material passar perfekt för rötkammare och resulterar i en mycket lång livslängd samt en helt läckagefri drift.

Tankar: Permastores glasfusionerade ståltankar passar även utmärkt som luftningstankar, slamlager, buffertvolymer m.m.

Slamavvattning: När det gäller utrustning för slamavvattning föredrar vi den energisnåla silbandspressen. Vi har allt inom föravvattning, slamavvattning, polymerberedare, transportskruvar m.m.

Slammuddring: ATEK levererar avvattningstuber av geotextil för slammuddring. Vi kan även hjälpa till med själva utförandet av muddringen.

Skivfilter och Dekanter: Flödesoptimerad och yteffektiv partikelseparation. För polersteg och SBR.

Flotation: Flotation används för att ersätta eller polera en sedimentation samt inom slamförtjockning. Vi har marknadens mest yteffektiva flotation.

UV-ljus: ATEK levererar inte bara kompletta UV-aggregat, utan även utbyteslampor till samtliga aggregat på marknaden. Våra lampor har en garanterad livslängd motsvarande, eller längre än, originalet men håller avsevärt bättre priser.

Uthyrning: Merparten av vår utrustning går att hyra för tillfälliga lösningar eller tester.

Klicka för att visa vår annons.


ISO 9001
ISO 14001
ISO 18001
EMAS
VARIM
Föreningen Vatten
Svenskt Vatten
Swepump
Teknikföretagen
Svensk Automation
ITF
SSTT
Geotec
VVS-fabrikanterna